top of page

Yhteistyökumppaneille

Tervetuloa mukaan PorvooPodin matkalle!

Kutsumme yrityksesi mukaan tukemaan PorvooPodin podcast-jaksojen tuotantoa tarjoamalla yrityksellesi näkyvyyttä medioissamme ja osallistumaan yhteistyökumppanina järjestämiimme tapahtumiin.

Tarjoamme teille myös koulutusta markkinoinnin ja sisällöntuotannon kehittämiseksi, sekä tuotamme yrityksellenne laadukasta sisältöä omiin markkinointikanaviinne.

PorvooPodin tiimi – PorvooPodin tiimi – Toimittaja Suvi Hanste, tuottaja Teemu Tuuloskorpi, graafinen suunnittelija Tove Schakir, AV-teknikko Luukas Koski ja animaattori Milja Tammisto
PorvooPodi – Jaksokohtainen kumppanuus

Jaksokohtainen
yhteistyökumppanuus

Tarjoamme kerran kuukaudessa julkaistaviin podcasteihimme jaksokohtaisia yhteistyökumppanuuksia. Jokaisessa jaksossa on varaus ainoastaan yhdelle kumppanille ja siksi näitä paraatipaikkoja on tarjolla hyvin rajallinen määrä, 12 kappaletta vuodessa.

Jaksokohtaisena yhteistyökumppanina sinulla on pysyvä näkyvyys jaksossa, joiden myötä yrityksesi näkyy PorvooPodin katselijoille ja kuuntelijoille sekä jaksojen verkkosivuilla ja PorvooPodin somessa vieraileville vielä pitkienkin aikojen kuluttua. Koska PorvooPodi ei ole ajankohtaispodcast, vaan sen aiheet ovat ajattomia, yleisö tavoittaa podcastin kautta yrityksesi myös tulevaisuudessa.

Sisältöbanneri

Tarjoamme yhteistyökumppaneillemme mahdollisuuden varata sisältöbannerin PorvooPodin verkkosivun etusivulta. Sisältöbannerilla yhteistyökumppanimme tavoittaa kävijät heti pääfiidimme alussa näkyvältä paikalta ja saa ohjattua liikennettä omalle verkkosivustolleen.

PorvooPodi – Sisältöbanneri yhteistyökumppaneille

Huomiotikkeri

Tarjoamme yhteistyökumppaneillemme mahdollisuuden varata huomiotikkerin, joka ei jää huomaamatta. Huomiotikkeri sijaitsee verkkosivuillamme heti ensimmäisenä jokaisen sivun ylälaidassa.

PorvooPodi – Huomiotikkeri yhteistyökumppaneille

Yhteydenotto

PorvooPodi – enemmän kuin podcast

PorvooPodi kertoo porvoolaisia tarinoita podcastin ja blogin muodossa, jakaa tietoa uutiskirjeen kautta kerran kuussa sekä kokoaa yhteen paikallisia yrittäjiä, eri alojen toimijoita ja kaupunkimme asukkaita esimerkiksi erilaisiin tapahtumiin.

PorvooPodin studio sijaitsee Mainostoimisto Dream Arkin tiloissa Kaivokadulla Porvoon WSOY-talossa.

 

Yhteistyökumppaniksi?

 

Haluamme tukea paikallista elinvoimaisuutta ja edistää kaupunkimme yhteisöllisyyttä. Tulemme luomaan ja tuottamaan erilaisia tapahtumia, luentoja ja koulutuksia ja tarjoamme yrityksille mahdollisuuden tulla mukaan yhteistyökumppanina järjestämiimme tapahtumiin.

 

Järjestämme myös koulutuksia yritysten tarpeisiin markkinoinnin ja sisällöntuotannon kehittämiseksi. Lue lisää tulevista koulutuksista Koulutukset -sivulta ja ole yhteydessä jos haluat tilata juuri sinun yrityksellesi räätälöidyn koulutuksen.

Ota yhteyttä!

porvoopodi@porvoopodi.fi

050 567 0211 / Teemu Tuuloskorpi

bottom of page