top of page

Koulutukset

PorvooPodi tarjoaa koulutuksia yritysten tarpeisiin mm. markkinoinnin ja sisällöntuotannon kehittämiseksi. Järjestämme kaikille avoimia kursseja, luentoja ja workshopeja. Tarjoamme myös tilauksesta yrityksille kursseja ja koulutuskokonaisuuksia, jotka räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan.

Näkyvyyttä somevideolla -koulutus
ryhmille

PorvooPodi kouluttaa yrittäjiä somevideon tekoon ideasta valmiiksi videoksi! Kurssilla perehdytään käytännönläheisesti somevideon tuotantoon sisällön ja teknisen toteutuksen näkökulmasta.

Koulutus on suunnattu yrittäjille, jotka haluavat parantaa oman videosisällöntuotantonsa osaamista ja laatua. 

Kurssin aikana käydään läpi videon teon vaiheet:

  • käsikirjoitus     

  • kuvausympäristö   

  • alkuvalmistelut     

  • ääni     

  • kuvaaminen     

  • editointi     

  • jakelu eri somekanavissa. 

kamerajalusta.webp

Kurssilta saa hyvät perustiedot ja valmiudet ryhtyä tekemään omia videosisältöjä sosiaaliseen mediaan ja käytännön opastusta yrityksen markkinointiin videoiden avulla. Suosittu somevideokoulutuksemme antaa hyvät lähtökohdat viedä yrityksen somemarkkinointi uudelle tasolle!

Koulutus voidaan järjestää yli 10 hengen ryhmille täällä Porvoossa tai voimme tulla vetämään koulutuksen teidän tiloihinne Etelä-Suomen alueella.

Osallistujien palautteita

Ihana iloinen ja antoisa tapahtuma. Iso kiitos järjestäjille ja superkouluttajille!

Kouluttajat

Yhteydenotto

PorvooPodi – enemmän kuin podcast

PorvooPodi kertoo porvoolaisia tarinoita podcastin ja blogin muodossa, jakaa tietoa uutiskirjeen kautta kerran kuussa sekä kokoaa yhteen paikallisia yrittäjiä, eri alojen toimijoita ja kaupunkimme asukkaita esimerkiksi erilaisiin tapahtumiin.

PorvooPodin studio sijaitsee Mainostoimisto Dream Arkin tiloissa Kaivokadulla Porvoon WSOY-talossa.

 

Järjestämme myös koulutuksia yritysten tarpeisiin markkinoinnin ja sisällöntuotannon kehittämiseksi. Ole yhteydessä jos haluat tilata juuri sinun yrityksellesi räätälöidyn koulutuksen.

Ota yhteyttä!

porvoopodi@porvoopodi.fi

050 567 0211 / Teemu Tuuloskorpi

bottom of page