top of page
  • Writer's picturePorvooPodi

PorvooPodi – ihmisiä, elämää, tarinoita

Päivitetty: 30. lokak. 2023

Mikä ihmeen PorvooPodi?

Ihmisiä ja ilmiöitä, elämää ja erikoisuuksia – tarinoita joiden kautta saamme tilaisuuden tutustua toisiimme. Keskusteluita, joiden kautta avautuu uusia näkymiä Porvooseen ja porvoolaisuuteen.

PorvooPodissa saat kurkistaa porvoolaiseen elämään ja pääset tutustumaan kaupunkimme ihmisiin ja heidän tarinoihinsa pintaa syvemmältä. Kutsumme vieraaksemme oman kaupunkimme asukkaita ja toimijoita, yrittäjiä ja vaikuttajia sekä taiteen ja kulttuurin tekijöitä. Emme kuitenkaan rajoitu tiukasti vain Porvoon kaupunkirajojen sisälle, vaan luomme katseemme laajalle ja seikkailemme myös Porvoon lähialueilla ja laitamilla.


Lähtölaukaus PorvooPodille ammuttiin reilu vuosi sitten, kun mainostoimisto Dream Arkin vetäjä Teemu innostui podcasteista ja esitti Dream Arkin tiimille idean oman podcastin tuottamisesta. Podcastista ja sen aiheista keskusteltiin useiden yhteistyökumppanien kanssa, mutta vasta kesällä 2023 kaikki loksahti paikalleen ja tekijätiimi saatiin kasaan, sekä ensimmäiseksi yhteistyökumppaniksi Itäväylä-lehti.

Joitain vuosia sitten Porvoon kaupunki julkaisi samannimistä podcastia, ja se että nyt nimi saa aivan uuden elämän marraskuussa 2023 starttaavan PorvooPodin kautta, oli iloinen uutinen myös silloisen matkailu- ja markkinointiyksikön väelle.


PorvooPodi tarjoaa tilaisuuden kiinnostaville kohtaamisille ja uusille yhteyksille. Haluamme tukea paikallista elinvoimaisuutta ja tarjota kanavan, jonka kautta voimme luoda yhteyksiä paikallisten toimijoiden kesken, ja näin edistää kaupunkimme yhteisöllisyyttä.


PorvooPodi on enemmän kuin podcast. Tulemme luomaan ja tuottamaan erilaisia tapahtumia, luentoja ja koulutuksia yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa.


Paikallisuuden suosiminen palveluissa ja hankinnoissa on lähellä sydäntämme. Porvoolaiset yrittäjät ja yritykset, kulttuurin ja taiteen tekijät sekä muut toimijat pitävät kaupunkimme elinvoimaisena ja luovat työpaikkoja Porvoon asukkaille.


Haemme yhteistyökumppaneiksemme toimijoita ja yrityksiä, jotka haluavat näkyvyyttä medioissamme ja näin samalla tukea PorvooPodin toimintaa ja kehitystä, tai esimerkiksi mediasisältöä omiin tarpeisiinsa.


Tarjoamme myös kaupallisten sisältöjen tuotantoa sekä koulutuksia esimerkiksi yritysten tarpeisiin markkinoinnin ja sisällöntuotannon saralla sekä erilaisten alustojen hyödyntämiseen. Studiossamme onnistuu niin podcastien kuin muidenkin audiovisuaalisten materiaalien tuotanto. Jos haluat yhteistyökumppaniksemme, ota yhteyttä!

PorvooPodin tekijätiimi

Silloin kun emme ole seikkailemassa tutkimusretkillä pitkin poikin Porvoota, tavoitat PorvooPodin tekijätiimin Kaivokadulta Dream Arkin tiloista, josta löytyy myös oma studiomme.

Katso yhteystiedot ja lisätiedot yritysyhteistyöstä ja tutustu samalla PorvooPodin tekijätiimiin.


Tervetuloa mukaan PorvooPodin matkalle!

Comments


bottom of page