Miten Itä-Vantaan Korsossa nuoruutensa viettäneestä kirvesmiehestä tuli Michelin-tähdellä palkittu kokki? Helmikuun vieraamme, ravintoloitsija Niko Lehto on mahtava esimerkki siitä, kuinka kuuntelemalla itseään ja seuraamalla unelmiaan voi saavuttaa menestystä ja saada aikaan jotain ainutlaatuista.
Jaksossa kuulemme Nikon tarinan korsolaisesta Vuoden porvoolaiseksi. Miten Niko teki elämänsä kenties vaikeimman päätöksen ja lopulta tajusi tehneensä juuri oikean päätöksen? Millaista on fine dining ilman pönötystä?
Kuuntele ja katsele: Spotifyssa, YouTubessa
Lue lisää blogista: Meidän makuinen Porvoo – fine diningia ilman pönötystä
Kuka?
Ravintoloitsija Niko Lehto
Syntynyt 1987
Kotoisin Itä-Vantaalta, asuu Porvoossa
Harrastaa skeittausta, lumilautailua, mikroautoilua ja valokuvausta
Ravintola Vår, Papinkatu 17, Porvoo. Avoinna ke–pe 17–23, la 14–23.
Jakson linkit:
Ravintola Vår restaurantvar.fi
Michelin hotelli- ja ravintolaopas: guide.michelin.com