top of page
Writer's picturePorvooPodi

Jakso 4: Meidän makuinen Porvoo – Niko Lehto



Miten Itä-Vantaan Korsossa nuoruutensa viettäneestä kirvesmiehestä tuli Michelin-tähdellä palkittu kokki? Helmikuun vieraamme, ravintoloitsija Niko Lehto on mahtava esimerkki siitä, kuinka kuuntelemalla itseään ja seuraamalla unelmiaan voi saavuttaa menestystä ja saada aikaan jotain ainutlaatuista.


Jaksossa kuulemme Nikon tarinan korsolaisesta Vuoden porvoolaiseksi. Miten Niko teki elämänsä kenties vaikeimman päätöksen ja lopulta tajusi tehneensä juuri oikean päätöksen? Millaista on fine dining ilman pönötystä? 


Kuuntele ja katsele: SpotifyssaYouTubessa


Kuka?

  • Ravintoloitsija Niko Lehto

  • Syntynyt 1987

  • Kotoisin Itä-Vantaalta, asuu Porvoossa

  • Harrastaa skeittausta, lumilautailua, mikroautoilua ja valokuvausta

  • Ravintola Vår, Papinkatu 17, Porvoo. Avoinna ke–pe 17–23, la 14–23.

 

Jakson linkit:


Tämän jakson yhteistyökumppani on Kråkö Bryggeri.

bottom of page